7
FEB

Het Rónj Taofel-verhaal van Fortuna Sittard en Chemelot

Van toevallige ontmoeting tot innovatieve samenwerking. Dat is het Rónj Taofel-verhaal van Fortuna Sittard en Chemelot.

Onder het genot van de voortreffelijke smaken van een hoofdgerecht tijdens Rónj Taofel bij restaurant George’s ontstond er aan tafel een nieuw en innovatief idee. Het zou zomaar eens een buitengewone samenwerking kunnen worden tussen de chemiereus van Sittard-Geleen en de Limburgse eredivisionist.

En of het dat is geworden! Een paar maanden later waren alle Rónj Taofel-gasten van de speciale zomereditie in het Mariapark getuige van een prachtige aankondiging. Een innovatieve samenwerking én partnership tussen Fortuna Sittard en Chemelot.

Deze unieke samenwerking draait om het uitwisselen van kennis en expertise tussen de voetbalclub en het chemische industrieterrein. Dat levert nieuwe inzichten op, innovatieve oplossingen en ongekende mogelijkheden. En dat komt goed uit want de ambitie is duidelijk voelbaar. Allebei willen ze de allerbeste worden. Chemelot als chemiepark, Fortuna Sittard als voetbalclub. Hun doel? Samen trots zijn op wat ze in Limburg presteren.
En daar zijn wij bij Rónj Taofel dan weer trots op. Deelnemen aan Rónj Taofel laat je zien hoe sterk de kracht van de toevallige ontmoeting is. Want wie weet welke nieuwe ideeën en samenwerkingsverbanden er nog ontstaan?

Schuif jij aan bij de volgende editie?
Mis de kans niet om bij de volgende editie van Rónj Taofel aanwezig te zijn. Ontmoet nieuwe professionals, voer interessante gesprekken en ontdek de beste restaurants in de regio. Rónj Taofel brengt je in contact met nieuwe professionals en creëert kansen voor groei en ontwikkeling.

More to Explore