08
MAY

Restaurants

Maandelijks werken we samen met geselecteerde restaurants in Sittard-Geleen. Elk restaurant is geselecteerd op ambiance, kwaliteit en omgeving welke bijdragen aan de intieme sfeer van de Rónj Taofel. Benieuwd naar alle restaurants waarmee we samenwerken?

Restaurant G7

Hemels genieten. Dat is tafelen op de mooiste plek van Sittard; het historische Gruizenkerkje. In een sfeervolle ambiance, bijzonder in eenvoud. Hier maken wij voor jou van iets gewoons, iets bijzonders.

Bistrot-Bar De Etalage

Een hippe bistrot bar gelegen in hartje Geleen. Onze gezellige en sfeervolle zaak is de perfecte plek om te genieten van heerlijk eten, een goed glas wijn en om te ontspannen.

Restaurant Battice

Laat je verrassen door het unieke concept van restaurant Battice in Geleen. Kleine gerechtjes worden gebundeld in leuke 4 of 5 gangen keuze menu’s. Ook delen is mogelijk! Bestel dan 5 gerechtjes van de kaart, dan maakt Battice grotere gerechtjes, perfect om te delen. 

Restaurant George's

Restaurant George’s, een plek waar culinair beleven voorop staat, maar dan wel in een bijzondere setting. Hier maken zowel Nederlandse als internationale horecaprofessionals van jouw avond een onvergetelijke beleving.

Petit Restaurant en Wienbar Sjmaak

Het Petit Restaurant en Wienbar ligt aan de oude markt in Geleen. De plek om te genieten van Limburgse lekkernijen en eerlijke producten van eigen bodem. Hun passie voor wijnen uit de regio en Euregio gaat gepaard met een culinaire beleving.

Bistrot Volte

Bistrot Volte is een intieme plek waar je culinair en toegankelijk kunt genieten. Bovendien biedt het terras plaats om even helemaal tot rust te komen. Het restaurant ontvangt gasten voor een heerlijke lunch of diner, maar ook voor een borrel staan ze klaar.

Restaurant MEDS

Restaurant MEDS staat voor Mediterrane warmte op de Markt in Sittard. Hier staat ambachtelijkheid en gastvrijheid hoog in het vaandel. Geniet van de warme ambiance van de Mediterrane, en met name de Italiaanse, keuken.

Ristorante Via Pozzo

Ristorante Via Pozzo is een Italiaans specialiteitenrestaurant. Het restaurant is gelegen aan de Putstraat in Sittard in één van de monumentale panden. Geniet van de beste Italiaanse gerechten en wijnen in sfeervolle setting.

Restaurant de limbourg

De Limbourg Sittard is the place to be in Sittard voor meet, eet en sleep. Gesitueerd in een volledig gerenoveerd pand uit het jaar 1688, telt het hotel 24 kamers, twee vergaderzalen, een sfeervol (verwarmd) terras en het restaurant Wine & Dine.

Interesse in een samenwerking?

We staan graag in verbinding met unieke, lokale restaurants. Ben jij ervan overtuigd dat jij een fantastische Rónj Taofel-editie kunt hosten? Dan horen we graag van jou. Neem contact met ons op en we gaan het gesprek aan.

Terugblik

Het Rónj Taofel-verhaal van Fortuna Sittard en Chemelot

Rónj Taofel: van experiment tot innovatie